Firma Bruis

Passie voor lekker eten en drinken

Het verhaal van Firma Bruis begon in 2013 toen een gedeelde passie Arina en Diederik bij elkaar bracht. Als wijnmaker en gastronoom duo hebben ze één doel: de lekkerste producten maken vanuit hun prachtige stukje Betuwe.

Alcoholvrij mét de signatuur van een wijnmaker

Op het Betuws Wijndomein begon het natuurlijk allemaal in 2004 met de wens om mooie wijn te maken. Al vrij snel ontstond het idee om de opgedane kennis ook in te zetten voor het maken van mooie alcoholvrije producten.

Arina ontdekte tijdens haar zwangerschap in 2019 dat er weinig zonder alcohol bestond wat een waardig alternatief vormde voor een goed glas wijn. Alcoholvrije wijn was ook niet het antwoord, tijdens het de-alcoholiseren raakte bijna alle smaak ook verloren. 

Na anderhalf jaar experimenteren, proeven, testen en nog meer proeven was in 2020 HopHout een feit! Inmiddels is de familie uitgebreid met een hele productlijn, voor elke gelegenheid een mooie alcoholvrij drankje!